Lučina & Skyr a zapečená quesadilla

kategorie
Recepty se Skyrem
produkt
Lučina & Skyr 120 g
příprava
Smažení
délka přípravy
30 min
počet porcí
2
hodnocení
0.0
ingredience

Na 2 porce:

  • 2 tortilly (velké)
  • 60 g Lučina & Skyr
  • 2 hrsti rukoly
  • 80 g nastrouhaného cheddaru
  • 100 g krůtího masa
  • 1 lžička olivového oleje
  • sůl, pepř

 

K podávání:

  • 60 g skyru Lučina
  • avokádo
  • ředkvičky
  • nasekané oříšky a semínka (např. lískové oříšky, sezam a pistácie)

 

postup

Krůtí maso si nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na olivovém oleji zprudka orestujeme na pánvi.

Každou tortillu si potřeme Lučinou & Skyrem, na polovinu tortilly dáme rukolu, krůtí maso a posypeme sýrem. Tortillu přehneme napůl a dáme zapéct. Poté ji hned rozkrojíme na tři trojúhelníky.

Podáváme s Lučinou & Skyr posypanou směsí nasekaných oříšků a semínek. Talíř ještě dozdobíme nakrájeným avokádem a ředkvičkou.

Zpět