Lučina & Skyr a zapečená quesadilla
kategorie
Recepty se Skyrem
produkt
Lučina & Skyr 120 g
příprava
Smažení
délka přípravy
30 min
počet porcí
2
hodnocení
0.0
ingredience
Na 2 porce:
- 2 tortilly (velké)
- 60 g Lučina & Skyr
- 2 hrsti rukoly
- 80 g nastrouhaného cheddaru
- 100 g krůtího masa
- 1 lžička olivového oleje
- sůl, pepř
K podávání:
- 60 g skyru Lučina
- avokádo
- ředkvičky
- nasekané oříšky a semínka (např. lískové oříšky, sezam a pistácie)
postup
Krůtí maso si nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na olivovém oleji zprudka orestujeme na pánvi.
Každou tortillu si potřeme Lučinou & Skyrem, na polovinu tortilly dáme rukolu, krůtí maso a posypeme sýrem. Tortillu přehneme napůl a dáme zapéct. Poté ji hned rozkrojíme na tři trojúhelníky.
Podáváme s Lučinou & Skyr posypanou směsí nasekaných oříšků a semínek. Talíř ještě dozdobíme nakrájeným avokádem a ředkvičkou.