Postup

Vejce oloupejte. Rozkrojte podélně napůl.

Žloutky opatrně vyjměte a vložte do misky. Přidejte Lučinu a hořčici a důkladně rozmačkejte vidličkou.

Šalotku nakrájejte najemno. Přidejte ke žloutkové směsi. Ochuťte pažitkou, solí, pepřem a důkladně zamíchejte.

Náplň vložte do zdobícího sáčku s řezanou špičkou. Do každého důlku v bílku stříkněte trochu náplně.

  • Příprava 30 minut
  • Porce 10 ks

Co potřebujeme

• 1 balení Lučina 100 g
• 5 vajec vařených natvrdo
• 2-3 lžičky plnotučné hořčice
• 1 šalotka
• 1 lžíce nadrobno pokrájené pažitky
• Sůl
• Čerstvě mletý pepř